Servicii

    Intotdeauna ne-am dorit sa aducem ceva nou pe piata comertului cu materiale de constructii si a serviciilor de acest gen, prin aceasta intelegand a nu ne rezuma doar la a vinde. Poate cea mai importanta componenta a comertului este cea de consiliere, iar noi, Oltenia Ceramiche, prin experienta acumulata de-a lungul anilor, am inteles ca fara aceasta componenta esentiala clientii nostri nu pot fi multumiti pe deplin, insemnand ca fara aprecierea acestora noi nu putem progresa.  Nimeni nu poate progresa fara ca viitorii clienti sa fie sfatuiti de vechii clienti la cine sa apeleze pentru o reusita in ceea ce cauta.

    Pentru motivele de mai sus si pentru faptul ca dorim sa ne depasim conditia cu fiecare lucrare realizata, am ales sa folosim numai produse de calitate si tehnici de indeplinire a serviciilor la calitate europeana.

    Fie ca vorbim de sape sau tencuieli mecanizate, de materiale ceramice, de accesorii sanitare sau de amenajari interioare, va stam la dispozitie cu cele mai bune sfaturi in raport cu bugetul pe care il detineti, astfel incat sa va declarati multumiti si la randul dumneavoastra sa ne puteti recomanda si cunostintelor.

    Apelati cu incredere la specialistii nostri ori de cate ori doriti informatii despre produsele sau serviciile noastre.